torsdag 21 april 2011

Avbrott från vardagen

Det må vara lite grått här ute på Rådmansö idag. Men å vad vi njuter!! Anna har jobbat med sitt företag Coach Anna, vilket jag varmt rekommenderar Dig att kolla in. Hon är sååå duktig! Jag är väldigt stolt över henne och det hon gör!

Det är ett stort plus att hon kan göra mycket av sitt jobbet över nätet så man inte behöver vara begränsad till en viss plats.

Shanice och jag tog en lång promenad på de gropiga grusvägarna. Den friska havsluften och allt skumpande i vagnen gjorde att det inte tog många minuter förrän hon sov som en stock i den gamla skruttiga vagnen som jag rullade fram i en gång i tiden. Men innan det satt hon och begrundade utsikten över fjärden...

Att få komma iväg såhär och få ett litet avbrott i vardagen ibland är så välgörande. Det krävs egentligen ganska lite för att man ska känna sig rejält uppfriskad och redo att ta nya tag. Att få göra det man gör i lugn och ro och känna att man är närvarande i det man gör, få tänka en tanke i taget, blir mer och mer av en lyx som man får bestämma sig för att unna sig. Idag har vi den lyxen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar